Петък, 23 Март 2018
   

Търсене на статия

Микрослушалки

Микрослушалка
микро слушалка
.
КИСТИ НА БЪБРЕЦИТЕ
AddThis Social Bookmark Button


КИСТИ В БЪБРЕЦИТЕ

Една от причините за появата на кисти на бъбреците е наследствено заболяване, наречено бъбречна поликистоза, която се появява с образуването на множество кисти в двата бъбрека. Това може да доведе до хронична бъбречна недостатъчност.

Симптомите са тъпа болка в областа на кръста, кръв в урината, повишаване на кръвното налягане. Кистите могат да бъдат и придобити, като те обикновенно не се нуждаят от по специално лечение и не се появяват с особени симптоми. Големината им обикновено е между 1 и 3 см., но могат да бъдат и по-големи.

Най-важната грижа на болния е поддържането на хигиена, за да се избягват инфекции на пикочните пътища. Трябва да се следи кръвното налягане и периодично да се прави консултация с лекар нефрулог.

Само специалист след извършване на диагностика с ехограф или по друг начин може да каже от кой вид са кистите и да назначи лечение.

Представяме ви една рецепта от народна медицина: Намерете си кокоши воденички от селски кокошки. Ще ви трябват около 50 броя. Можете да правите цяра на порции. Махнете ципите им, измиите ги и ги оставете във фурната за няколко часа на 100 – 150 градуса, за да се изсушат. След това ги смелете добре. Приемайте по 1 ч. лъж. с чаша топла вода сутрин на гладно 10 дена. След десетия ден направете пауза от 10 дена. След това приемайте по1 ч. лъж. с вода сутрин и вечер 20 мин. преди хранене. Отново направете почивка от 10 дена, след което пак взимайте от смлените воденички сутрин и вечер по 1 ч. лъж. с чашка топла вода.

AddThis Social Bookmark Button
 


.

МИКРОСЛУШАЛКА

Как да изкарам отличен 6 на всеки изпит

АЛОЕ ВЕРА

Алое Вера за пиене
Aloe drinks

Препиши

Теми и реферати
Банер

СОК ОТ АЛОЕ ВЕРА

Сок от алое
Банер

ALOETO.COM

КАК ДА ЗАСИЛЯ ИМУННАТА СИ СИСТЕМА ЗА ПРЕЗ ЗИМАТА?


My Zimbio www.bilko-lechenie.com